Fotografia

Fotografia 1

Aprenentatge de la tècnica fotogràfica i de la creació d’imatges. Es treballarà des dels orígens de la fotografia, l’exposició, la sensibilitat, la profunditat de camp, la velocitat d’obturació, el moviment, la imatge, la il·luminació, el flaix…

Sessions teòriques i sortides fotogràfiques. Indispensable tenir càmera reflex i portar-la a classe.

Professor: Jordi Ribot
Horaris: dilluns, de 19 a 21 h
Preu: 104 €/trimestre

Fotografia 2

Aquest curs està pensat per a totes aquelles persones que hagin fet el curs de Fotografia 1, o demostrin tenir el nivell demanat (cal portar 10 fotografies sobre un tema per poder valorar el nivell). El curs està dividit en 3 blocs que corresponen als trimestres de l’any.

  • Bloc 1. Assaig fotogràfic. Laboratori fotogràfic analògic.

    Pensar una idea per poder desenvolupar-la amb fotografies. Fer un seguiment a través del Notebook i establir una agenda de sessions per aconseguir un projecte fotogràfic personal. Laboratori fotogràfic analògic. Aprendre a revelar les fotografies amb el sistema analògic. Revelar el negatiu i fer ampliacions en positiu.

  • Bloc 2. Edició de fotografies. Il·luminació bàsica. Il·luminació de producte.

    Edició de fotografies. Aprendre a editar les fotografies amb Photoshop i Lightroom. Treballar amb l’arxiu RAW i el Càmera RAW. Il·luminació bàsica. Aprendre l’esquema bàsic d’il·luminació i fer sessions pràctiques. Il·luminació de producte. Treballar productes específics per a la seva promoció.

  • Bloc 3. El retrat. Model. El Nu.

    Aprendre a fotografiar les persones des d’un punt de vista formal i psicològic. Treballar la fotografia amb model, per a roba i complements. La fotografia de nu busca les formes i les textures de la pell amb la finalitat d’explorar els elements simbòlics i abstractes.

Professor: Jordi Ribot
Horaris: dimecres, de 19 a 21 h
Preu: 104 €/trimestre

 

[metaslider id=887]